bg
Фоа гра / 250 гр.
Гъши дроб от местни производители, овкусен с подбрани подправки и обработен по класическия френски метод "торшон" - увит и зрял, върху карамелизирани плодове, цитрусов сос, поднасяме с козунак
Печено козе сирене / 280 гр.
Печено саламурано козе сирене с круши, мед, орехи червена боровинка, мащерка, медена еспума
Панирани топени сиренца / 250 гр.
В хрупкави трохи,ягоди, сос боровинки
Пилешки флейки / 250 гр.
панирани в картофени люспи, къри сос
Рулца Райя / 300 гр.
рулца от грилована тиквичка, пълнени с мус сирена и домати, орехи, запечени с кашкавал и доматен сос, със зеленчуково пюре
Телешки език в масло / 150 гр.
запържен с лъжица масло, на тиганче
Телешки език с манатарки / 250 гр.
в масло и мащерка, на тиганче
Пилешки дробчета в масло , бекон,червен лук ,пържен качамак / 280 гр.
Приготвени с бекон, червен лук, пържени картофени ноазети, микро растения, сос Грейви
Патешки сърца на скара / 250 гр.
Станимъшки сърми / 250 гр.
Известните асеновградски сърмички-бонбони
Бачковско тиганче / 400 гр.
Пържени свински шарени мръвки с билки и червено вино,станимашки сарми
Мешено тиганче / 400 гр.
Телешки език,манатарки,патешки дробчета,пушен бекон,лук,грейви сос.кашкавал
Хрупкави тиквички / 280 гр.
поднесени с чеснов сос