С цел подобряване услугите ни и в синхрон предоставените ни от Европа възможности участваме в програма "Развитие на човешките ресурси" 2021-2027. Цели създаване на 31 нови работни места за хора в неравностойно положение.

Проекта създава възможности за обучение и придобиване на трудови навици за хора в неравностойно положение на пазара на труда, както и повишаване на практическите умения и индир...

Към статията

Gout de France / Вкусът на Франция е единствено по рода си кулинарно събитие, което се провежда за 4та поредна година едновременно на 5 континента в над 150 страни.

Всички ресторанти, които участват, ще предложат на 21 март меню, вдъхновено от френската кухня. Тази година те са над 3 000 !
За втори пореден път български ресторанти също ще се включат в това кулинарно приключение, организирано в ст...

Към статията

В рамките на Дефиле "Вино и гурме" 2017 се проведе конкурса "Най- умело съчетание на вино и храна"-2017. Райя кетъринг, съвместно със Сладкарница Мон Шери спечели 2-ро място със своята Трилогия малинови трюфели с малиново вино Виноар....

Към статията

Ресторант Райя е с напълно обновено меню.
Свежи салати, изискани предястия и много нови специалитети, които ще ви отведат на истинско кулинарно пътешествие.
...

Към статията

Най-важните сетива, свързани с виното са нашите обоняние и вкус. Те принадлежат към сетивата, реагиращи на химични дразнители и се числят към т. нар. примитивни сетива, тъй като са били развити още в сравнително ранен еволюционен стадии от човешкото развитие. Обонянието и вкусът се предизвикват от големи, комплексни и не особено подвижни молекули, които проникват в устната и носната ни кухини.
...

Към статията